Intermediair worden

Zie jij verstopte armoede?

Je komt ze vast tegen tijdens je werk: kinderen die niet in een club kunnen voetballen, turnen, of judo beoefenen omdat hun ouders het lidgeld niet kunnen betalen. En dat terwijl het enorm belangrijk is voor kinderen om mee te kunnen doen. De leerprestaties worden beter, hun zelfvertrouwen groeit en ze maken nieuwe vrienden. Gelukkig kan het Sportfonds helpen. Wij betalen voor deze kinderen en jongeren het lidgeld en eventueel de benodigde attributen.

Ben jij de verbindende schakel?

Ben jij leerkracht, jeugdhulpverlener, maatschappelijk werker of op een andere manier professioneel betrokken bij de opvoeding of verzorging van een kind? Word intermediair! Als intermediair ben je de verbindende schakel die ervoor zorgt dat alle kinderen dezelfde kansen krijgen door online een aanvraag bij ons in te dienen. Of kinderen willen voetballen of kiezen voor zwemmen of volleybal maakt niet uit. Na goedkeuring van de aanvraag wordt het lidgeld direct aan de club overgemaakt.

Intermediair worden? Dat kan als je:

– Professioneel betrokken bent bij het kind en het kind gedurende de looptijd van de aanvraag  kan volgen. Je bent als het ware een ‘sportpeter/meter’.

– Het kind/gezin kent en op de hoogte bent van de (financiële) thuissituatie.

Intermediair worden? Neem contact op via lode@sportfonds.be.

Let op! Ouders/verzorgers, sportclubs of trainers kunnen geen intermediair worden.